Derma Rijnmond

Beleid inzake Coronavirus (COVID-19)

Derma Rijnmond zal de afspraken bij de poliklinieken vanaf maandag 16 maart zoveel mogelijk telefonisch doen of uitstellen. Dit gebeurt uiteraard alleen als het medisch verantwoord is.

De behandelend arts beoordeelt of de afspraak op de polikliniek noodzakelijk is. Alleen bezoek aan het spreekuur dat écht niet kan wachten, gaat door.  

Informatie over het coronavirus in een andere taal
Spreekt u een andere taal?

Hieronder vindt u een lijst met websites met informatie over het coronavirus in verschillende talen.

Patiënten die een afspraak hebben en griepachtige klachten hebben (hoesten, verkouden, koorts, keelpijn), wordt verzocht even contact op te nemen met de poli. In overleg wordt dan gekeken of iemand naar het spreekuur kan komen. Naar het spreekuur mag, indien strict noodzakelijk een patiënt maximaal één begeleider meenemen. Ook mensen die zich niet lekker voelen en mee moeten als begeleider of op bezoek komen: wij hopen dat die mensen even verstandig zijn en niet langskomen.

Alleen als een poliklinische afspraak wijzigt, wordt de patiënt gebeld. Als er niet wordt gebeld, gaat de afspraak op het afgesproken tijdstip door. Derma Rijnmond zet alles in het werk om goede zorg te blijven leveren en vraagt patiënten daarbij te helpen door alleen te bellen als het dringend is. 

Om blootstelling aan het CORONA virus te voorkomen:

Adviseren wij alle patiënten - met name de ouderen en de kwetsbare mensen (met een chronische ziekte zoals diabetes, hart- en vaatziekten of COPD/Astma) GEEN afspraak te maken voor een vraag die kan wachten.

Bovendien wordt ook in de kliniek aan de oproep van de Rijksoverheid gehoor gegeven om grote gezelschappen te vermijden in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19).

Voor verdere informatie betreft onze openingstijden en eventuele veranderingen volg ons op facebook.
www.facebook.com/DermaRijnmond/

Lees verder:

Nieuwe adviezen tegen het coronavirus in Nederland.
Ik wil voorkomen dat ik het nieuwe coronavirus krijg

Glashaven 14-G, 3011 XH Rotterdam | T 010 23 321 53 | E info@derma-rijnmond.nl
Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Cookies | Privacy | Disclaimer

Waardeer mij