Verzekeringen

Contracten met zorgverzekeraars

Elk jaar onderhandelen wij met de zorgverzekeraars over de contracten. Op dit moment hebben wij een contract met onderstaande zorgverzekeraars:

Zilveren Kruis Achmea
- Zilveren Kruis(Inclusief Pro Life)
- De Friesland (Inclusief Kiemer)
- Interpolis
- OZF Achmea
- FBTO
- Avéro Achmea
Volmachten Avéro Achmea
- Caresco B.V.
- IAK Volmacht B.V. 
- Aevitae B.V.


DSW Groep
- DSW 
- Stad Holland 
Caresq
- Promovendum
- National Academic
- Besured

Volmachten ASR
- Aevitae B.V.


Voor de tarieven 2023 klik hier | Voor de tarieven 2022 klik hier

We zijn in onderhandeling met de andere zorgverzekeraars om contracten af te sluiten. Het kan voorkomen dat wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar. Wat betekent dit voor u?

  • Indien wij GEEN contract hebben met uw zorgverzekeraar, krijgt u de facturen thuis gezonden, zodat u deze zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Onze facturen worden verzorgd door Infomedics Factoring B.V.
  • Omdat uw behandeling/consult verzekerde zorg betreft, vergoedt de zorgverzekeraar volgens het marktconforme tarief. Dat wil zeggen: het tarief dat de zorgverzekeraar met verschillende medisch specialisten is overeengekomen. Iedere zorgverzekeraar heeft eigen marktconforme tarieven. De vergoedingen die u van uw zorgverzekeraar krijgt, hangt af van uw polis. Ons advies is om daar uw polisvoorwaarden op na te zien.
  • Wij hebben te maken met normen, vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit, die tevens de bedragen die wij mogen factureren vaststellen. De tarieven voor Dermatologie zijn terug te vinden op www.nza.nl. Bij de zoekterm vult u dermatologie in.
  • Om patiënten tegemoet te komen, hebben wij uit coulance ons beleid aangepast. U dient de nota volledig binnen de betaaltermijn te voldoen aan Infomedics Factoring B.V.. Nadat u de specificatie van het declaratieoverzicht binnen de betaaltermijn overlegd heeft aan Derma Rijnmond, krijgt u het niet vergoede bedrag (niet te verwarren met uw wettelijke eigen risico) terug tot een maximum van 25% over het factuurbedrag. N.B.: terugbetaling van het niet vergoede bedrag geschiedt alleen als alle facturen van Derma Rijnmond voldaan zijn!
  • Iedere zorgverzekeraar heeft eigen marktconforme tarieven. De vergoedingen die u van uw zorgverzekeraar krijgt, hangt af van uw polis. Ons advies is om daar uw polisvoorwaarden op na te zien.

Het kan zijn dat uw verzekeraar een eigen risico op het aan u te vergoeden bedrag inhoudt. Deze kosten zult u zelf moeten betalen. Heeft u verdere vragen over de ontvangen factuur, dan adviseren wij u eerst te kijken bij de veel gestelde vragen: Klik hier

Hulp nodig bij het zelf declareren van uw facturen bij uw zorgverzekeraar?
Wij hebben als EXTRA SERVICE op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00-16.00 uur tijd ingepland om u te helpen.

Glashaven 14-G, 3011 XH Rotterdam | T 010 23 321 53 | E info@derma-rijnmond.nl
Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Cookies | Privacy | Disclaimer

Waardeer mij