Derma Rijnmond

Over ons

Onze stichting is op 28 februari 2000 opgericht te Rotterdam. Dit ter bevordering van de ontwikkeling van de dermatologie, venerologie en flebologie. Wij werken met een flexibel, ervaren team van specialisten en assistentes.

Onze doelstellingen:

1. Het verrichten van geneeskunde in de ruimste zin des woords, waaronder dermatologie, venerologie en flebologie.
2. Het verrichten van al wat met het voorafgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Direct bloed afnemen door onze assistentes

Al onze assistentes hebben de praktijktraining venapunctie met goed gevolg doorlopen. Hierdoor kan bij u (indien nodig) direct bloed worden afgenomen. Tweemaal daags verzorgt de koerier van het STAR-shl het transport naar het laboratorium. Via zorgmail ontvangen wij, afhankelijk van het tijdstip van bloedprikken, nog dezelfde dag de uitslag. Desgewenst kunnen wij u de uitslagen, maar ook de correspondentie elektronisch aanleveren bij uw doorverwijzer.

Toekomst; uitbreiding dienstverlening en tweede locatie

De afgelopen tijd is er bij de praktijk veel veranderd, vernieuwd en verbeterd. Dit uiteraard zonder daarbij de aandacht voor onze patiënten uit het oog te verliezen. Onze praktijk wil haar dienstverlening verder uitbreiden en heeft daarvoor concrete plannen ontwikkeld. De huidige locatie in Rotterdam zal vooralsnog blijven bestaan, maar er zijn vergevorderde plannen voor een extra ruimere, moderne praktijkruimte. Onze praktijk wil aanvullende dienstverlening gaan aanbieden: een dermatologisch totaalconcept, dat bestaat uit:

  • reguliere dermatologie, flebologie en venerologie (basis verzekerde zorg)
  • gecombineerd met aanvullend lasertherapie, cosmetische dermatologie, huidtherapie, pedicure en kapsalon voor mensen met psoriasis en/of kale plekken.Kortom, een servicepakket om cliënten op verschillende gebieden zoveel mogelijk comfort te bieden. Vanzelfsprekend met heldere criteria en communicatie over welke zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed en welke zorg voor eigen rekening is.

Tweede locatie:

In het gloednieuwe De Struyten MC, Woordbouwerplein 1 te Hellevoetsluis hebben wij inmiddels een prachtige praktijkruimte betrokken. In het medisch centrum zijn 15 disciplines gehuisvest en samenwerken staat hoog in het vaandel. Ook hier worden plannen voor verdere uitbreiding gemaakt. Wij zullen u omtrent de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte houden via onze website onder de knop “nieuws”, onze Facebookpagina, Twitter en advertenties in de huis aan huis bladen.

 

Glashaven 14-G, 3011 XH Rotterdam | T 010 23 321 53 | E info@derma-rijnmond.nl
Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Cookies | Privacy | Disclaimer

Waardeer mij