Extra spreekuur dermatologie in Hellevoetsluis
op elke dinsdag middag.

Vanaf 11 september houden de dermatologen van Derma Rijnmond een aantal extra spreekuren in Hellevoetsluis. De nieuwe locatie is De Struyten MC, huisartsen. Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis. 

Als aanvulling op de 1e en 3e zaterdag van de maand zullen wij vanaf 11 september ook iedere dinsdag middag vanaf 13:00 tot 17:00 spreekuur houden in Hellevoetsluis. U kunt terecht voor dermatologische problemen zoals eczeem, psoriasis, wratjes, moedervlekken, verdachte plekjes, acné/jeugdpuistjes, spataderen en soa's enz.

Dit extra spreekuur is bedoeld om op een laagdrempelige manier patiënten letterlijk tegemoet te komen, zodat reistijden voor (controle)bezoeken voor de patienten beperkt blijven. Bovendien bieden de spreekuurtijden en dagen een uitkomst voor drukke patiënten (waaronder natuurljik ook scholieren en patiënten die moeilijk ter been zijn), die anders moeilijk tijd vrij kunnen maken om een specialist te bezoeken. Het betreft verzekerde zorg.

Patiënten kunnen na verwijzing door hun huisarts zowel via
info@derma-rijnmond.nl als telefonisch (010 - 233 21 53) afspraken maken. Er zijn geen wachtlijsten en patiënten kunnen vrijwel altijd binnen één week terecht. Zonder verwijzing kan ook worden geholpen, maar dan dient de behandeling/het consult direct voldaan te worden. 

Tijdens dit spreekuur worden zomogelijk kleine ingrepen direct verricht (biopt, wratten verwijderen/aanstippen, moedervlekken beoordelen c.q. verwijderen enz.). 

Glashaven 14-G, 3011 XH Rotterdam | T 010 23 321 53 | E info@derma-rijnmond.nl
Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Cookies | Privacy | Disclaimer

Waardeer mij