Nieuws

Toekomst: uitbreiding dienstverlening.

De afgelopen tijd is er bij de praktijk veel veranderd, vernieuwd en verbeterd. Dit uiteraard zonder daarbij de aandacht voor onze patiënten uit het oog te verliezen. Onze praktijk wil haar dienstverlening verder uitbreiden en heeft daarvoor concrete plannen ontwikkeld. De huidige locatie in Rotterdam zal vooralsnog blijven bestaan, maar er zijn vergevorderde plannen voor een extra ruimere, moderne praktijkruimte. Onze praktijk wil aanvullende dienstverlening gaan aanbieden: een dermatologisch totaalconcept, dat bestaat uit:

  • reguliere dermatologie, flebologie en venerologie (basis verzekerde zorg)
  • gecombineerd met aanvullend lasertherapie, cosmetische dermatologie, huidtherapie, pedicure en kapsalon voor mensen met psoriasis en/of kale plekken.

Kortom, een servicepakket om cliënten op verschillende gebieden zoveel mogelijk comfort te bieden. Vanzelfsprekend met heldere criteria en communicatie over welke zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed en welke zorg voor eigen rekening is.

Tweede locatie:

In het gloednieuwe De Struyten MC, Woordbouwerplein 1 te Hellevoetsluis hebben wij inmiddels een prachtige praktijkruimte betrokken. In het medisch centrum zijn 15 disciplines gehuisvest en samenwerken staat hoog in het vaandel. Ook hier worden plannen voor verdere uitbreiding gemaakt. Wij zullen u omtrent de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte houden via onze website onder de knop “nieuws”, onze Facebookpagina, Twitter en advertenties in de huis aan huis bladen.

Glashaven 14-G, 3011 XH Rotterdam | T 010 23 321 53 | E info@derma-rijnmond.nl
Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Cookies | Privacy | Disclaimer

Waardeer mij