Nieuws

NIEUW: Huidkankerdag 2017

Onze praktijk is weer van de partij. Dit maal is Derma Rijnmond actief op 2 locaties. Wij doen mee op locatie Hellevoetsluis en locatie Rotterdam.

In 2017 organiseert de NVDV de ‘Huidkankerdag’ samen met de NVH (huidtherapeuten), Huidpatiënten Nederland,  Stichting Melanoom, KWF Kankerbestrijding, het Huidfonds en de firma’s: LEO Pharma, La Roche-Posay, Roche Nederland B.V., Medapharma, Beiersdorf en UV-fashion.

Het doel is meer bewustwording kweken bij het grote publiek voor huidkanker. In de hoop dat mensen hun huid beter beschermen tegen de zon en vaker controleren op zonbeschadigingen. Op die dag openen veel dermatologische klinieken hun voordeur om voorlichting te geven en mensen na te kijken op huidkanker of voorlopers daarvan.

Verschillende ziekenhuizen en klinieken openen 20 mei van 10.00 – 13.00 uur hun deuren en geven voorlichting over huidkanker. Degenen die zich van te voren opgeven kunnen dan tevens hun huid laten nakijken op huidkanker.

Net als voorgaande jaren is Derma Rijnmond er weer bij. U kunt zich vanaf 19 april inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.

Schrijf u hier in.

Glashaven 14-G, 3011 XH Rotterdam | T 010 23 321 53 | E info@derma-rijnmond.nl
Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Cookies | Privacy | Disclaimer

Waardeer mij